Αγαπητοί γονείς και εκπαιδευτικοί,

Ο WRO Hellas σας προσκαλεί για τρεις μέρες (6/4/2015 έως 8/4/2015) στις εγκαταστάσεις του, Κατεχάκη 52, να γνωρίσετε τον Οργανισμό και τις δραστηριότητες του.

Από τις 10.00 μέχρι τις 15.00 εσείς και τα παιδιά σας μπορείτε να δείτε προβολές εκπαιδευτικών ντοκιμαντέρ, παρουσιάσεις διδακτικών σεναρίων και να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες και τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Οργανισμού.

Θα ενημερωθούν παράλληλα για τους εκπαιδευτικούς διαγωνισμούς του WRO Hellas όπως είναι ο Παννελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δημοτικών Σχολείων και η Πανελλήνια Ολυμπιάδα Ρομποτικής.

Με τη συμμετοχή των παιδιών στα workshops, θα γίνει η εισαγωγή τους στη φιλοσοφία του STEM και της εκπαιδευτικής ρομποτικής. Θα μάθουν να συνεργάζονται πάνω σε κατασκευαστικά projects, αποκτώντας μέσα από την διεπαφή και το παιχνίδι, τεχνικές και θεωρητικές γνώσεις υψηλού γνωστικού επιπέδου.

Οι ημέρες γνωριμίας είναι ΔΩΡΕΑΝ χωρίς καμία υποχρέωση από τη μεριά σας. Τα παιδιά μπορούν να παραμένουν στο χώρο κατά τη διάρκεια λειτουργίας (10.00 μέχρι τις 15.00) χωρίς γονική συνοδεία.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 6777285 και στο info@wrohellas.gr